Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Liesbeth Kemme

Lentefeest op Landerij De Park

BETUWE - Op 22 april is er weer van alles te doen op Landerij De Park. Van 12.00 - 17.00 uur ben je welkom voor 'Vier het Voorjaar!' De vrijwilligers en de partners van Landerij De Park zorgen op verschillende plaatsen op het terrein voor allerlei kinderactiviteiten die te maken hebben met het voorjaar.

Wie weet zijn dan wel de jonge geitjes geboren! Er valt van alles te ontdekken over afval en de kringloop in de natuur, bijvoorbeeld bij de stoere speurtocht over het struinpad. In de tuin wordt natuurlijk gezaaid en bij de Kikkerkoning en in de Lingemobiel maak je iets moois van afval en natuurlijke materialen. En bij de bijenstal kun je proberen de bijenkoningin te vinden. In de tent op het grote plein staan de mensen van de voedselbossen, ook zij zorgen voor leuke activiteiten.

Bij Droom! De Landerij kun je terecht voor drankjes, ijsjes, appeltaart en specialiteit van de dag: een overheerlijke bouillon de Trash. De muziek wordt verzorgd door Verney van der Sluys. Je komt hem tegen op het terrein en hij laat ons genieten van zang en gitaarspel. Kortom, het is weer een echt voorjaarsfeest bij Landerij De Park!

De toegang is twee euro per volwassene (graag gepast betalen); kinderen en Gelrepashouders hebben gratis toegang. Landerij De Park is op De Park 12 in Elst. Meer informatie en het uitgebreide programma staan op www.landerijdepark.nl.

Meer berichten