RKHVV genomineerd voor Vereniging van het jaar 2018

Algemeen

HUISSEN - We zijn het kloppend hart van Huissen en bieden een ieder sport en gezelligheid. RKHVV verdient het om vereniging van het jaar te worden. RKHVV heeft naast voetbal veel aandacht voor verbinding met de maatschappij.

Ons clubhuis stellen we open voor ouderen en alleenstaanden die wekelijks een maaltijd kunnen nuttigen en elkaar kunnen ontmoeten in een open eetcafé.

Wekelijks traint een groep statushouders uit Somalië en Iran met de lagere elftallen mee.

Meisjes- en vrouwenvoetbal is binnen onze club volledig geïntegreerd

Jaarlijks speelt ons 1e elftal een wedstrijd tegen een team van De Klup (mensen met een verstandelijke beperking)

RKHVV neemt deel aan de Integrade. Een sport-evenement van valide en minder valide mensen die een hele dag sport en spel met elkaar beleven.

RKHVV is gastheer voor een internationaal jeugdtoernooi met deelnemers uit België, Duitsland en Denemarken.

Roken wordt ontmoedigd en wordt na goedkeuring van de leden zoveel mogelijk verplaatst buiten ons complex.

Dit alles doen we met een team van vrijwilligers die allemaal een Blauw Hart hebben en zich iedere week volledig inzetten voor jeugd en senioren. Door deze zelfwerkzaamheid hebben we onlangs het clubhuis nog verbouwd en heeft nu een professionele uitstraling.

In de periode van 9 april tot 20 mei kunt u een stem op RKHVV uitbrengen via www.verenigingvanhetjaar.nl. Zoek vervolgens RKHVV Lingewaard. Met uw stem maken wij grote kans op een clinic voor leden door een topsporter of masterclass die de vereniging weer verder kan helpen. Ook stemmers maken kans op prijzen.

Uitgelicht

Digitale krant