Afbeelding

Huurdersvereniging Gendt

Algemeen

GENDT - Huurdersvereniging Gendt: 'Met kennis en kracht de toekomst in'. Wat dit inhoudt is dat er op gebied van diverse thema's de huurdersvereniging met de Woonbond samen start: 'Een stap vooruit, van denken naar doen'. Een nieuw project om huurdersorganisaties te helpen de nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Hulp op maat. De ene huurdersorganisatie is de andere niet. Waar de een hulp nodig heeft met het bereiken van de achterban, is de ander gebaat bij het maken van werkplannen of een begroting. De stap vooruit ziet er voor elke organisatie anders uit. Huurdersorganisaties kunnen zelf aangeven waar ze begeleiding bij willen. In een periode van 3-6 maanden intensieve begeleiding en coaching zetten we samen de stap vooruit.

Deze insteek is de huurdersvereniging blij dat ze deze stap vooruit kunnen zetten. De jaarlijkse vergadering voor de leden van de huurdersvereniging is nu vastgesteld op 31 mei; de locatie waar deze plaats vind zal vroeg tijdig bekend gemaakt worden. Bent u nog geen lid meldt u aan via de mail: info@hvgendt.nl. Het lidmaatschap is geheel kosteloos.

Uitgelicht

Digitale krant