Jongeren voor Lingewaardse Jeugdraad gezocht

Algemeen

LINGEWAARD - De politieke avond van afgelopen februari, waar jongeren in gesprek gingen met lokale politici was een groot succes. Om jongeren een blijvende stem te geven binnen de gemeente hebben de jongerencoaches van SWL het initiatief genomen een jeugdraad op te zetten.

Deze jeugdraad zal elke maand bij elkaar komen om thema’s te bespreken die voor de jongeren belangrijk zijn. Niet alleen praten, maar ook doen, is het motto. Politici zullen afwisselend worden uitgenodigd om mee te praten en te denken. Zo blijft de verbinding tussen jeugd en politiek bestaan.

Niemand is verplicht om elke maand aan te schuiven. De jeugdraad mag net zo dynamisch zijn als de wereld van de jongeren. De jongeren worden actief betrokken bij het verder ontwikkelen van de jeugdraad en uiteindelijk wordt het zoveel mogelijk een initiatief van de jongeren zelf! "Ben of ken jij iemand tussen de 12 en 27 jaar die iets wil betekenen voor de jeugd in Lingewaard? Dit is een mooie kans om echt iets te doen met ideeën! Voor meer info of aanmelding: Maarten Marsen op m.marsen@swlingewaard.nl of whatsapp: 06 49881089."

Uitgelicht

Digitale krant