Hutaf-teams blijven aan kop

Algemeen

HUISSEN - In de achtste speelronde nam Hutaf 1 het in Terborg op tegen Hercules 2. Na een redelijk gelijkopgaand begin was het tweede deel van de wedstrijd duidelijk voor Hutaf. De 8-2 einduitslag in het voordeel van Hutaf was dan ook een goede weergave van de krachtsverhoudingen.

Sam ten Westenend bleef aan Hutaf-zijde ongeslagen, terwijl Mats Janssen en Joeri van Ekeren ieder twee overwinningen boekten. Door deze uitslag blijft Hutaf met één punt voorsprong koploper in deze landelijk-B poule.

Hutaf 2 had een lastige uitwedstrijd in Utrecht tegen SVE 2. De wedstrijd ging dan ook gelijk op tot het einde wat resulteerde in een 5-5 eindstand. Jaimie Brans wist al zijn wedstrijden winnend af te sluiten en Matthijs van Hilten won twee partijen. Jesper van Zanten moest drie keer zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. Door dit resultaat wist titelconcurrent Enjoy&Deploy Taverzom 3 op gelijk hoogte te komen met de Huissenaren.

In Zevenaar speelde Hutaf 9 tegen Zevenaar 4. Er werden spannende wedstrijden gespeeld die uiteindelijk vaker in het voordeel van Zevenaar uitvielen. Nina Goris won knap twee wedstrijden en Isabel Korthouwer won één wedstrijd. Sacha Korthouwer bleef ditmaal zonder overwinningen ondanks goed spel. Hierdoor werd het 7-3 voor Zevenaar.

Uitgelicht

Digitale krant