Afbeelding

Vijfjarig jubileum sporthal De Bongerd

Algemeen

BEMMEL - Aankomend weekend is Jan vijf jaar werkzaam als zelfstandig ondernemer in sporthal De Bongerd en sinds twee jaar ook van sporthal De Heister en sportzaal De Hoenderik, alle gevestigd in Bemmel.

"Wij willen dit jubileum dan ook graag vieren met een gezellige feestavond voor al onze gebruikers, sponsoren, buren en andere genodigden op zaterdag, 21 april, vanaf 20.30 uur in sporthal De Bongerd."

Tevens wordt er op zondagmiddag 22 april vanaf 12.00 uur in samenwerking met de werkgroep Molukse stichting Kulit Bia een Pasar Malam gehouden. Op deze middag zal de Molukse gemeenschap uit Bemmel de Molukse cultuur ten toon spreiden. Muziek, dans en eten staan hierin centraal. Naast verschillende kraampjes met allerlei lekkernijen en prullaria, zal de Molukse gemeenschap uit Bemmel verschillende typisch Molukse dansen verzorgen, die uitgevoerd worden door verschillende generaties, van jong tot oud.

Muziek wordt verzorgd door een band uit eigen geledingen: SGA's! Een band, die de funky soul muziek van de jaren '70 tot nu als repertoire heeft. De voetjes gaan dus gegarandeerd van de vloer!

Sporthal De Bongerd en stichting Kulit Bia nodigen een ieder dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen en een stukje Molukse cultuur en gezelligheid te komen proeven!

Uitgelicht

Digitale krant