Skeelertraining Sjors Sportief bij b.o.d. de Sprinters in Bemmel (foto: Susan de Man)
Skeelertraining Sjors Sportief bij b.o.d. de Sprinters in Bemmel (foto: Susan de Man) Foto: Susan de Man

Skeeleren met Sjors Sportief in Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Donderdag 12 en 19 april waren de twee introductie-skeelertrainingen van Sjors Sportief voor de jeugd van de basisscholengroepen 4 - 8 uit Lingewaard.

Het was een drukte van belang. Bijna 35 kinderen hadden zich ingeschreven en maakten kennis met een echte skeelertraining. De trainers hadden een mooi parcours gemaakt voor de kinderen, waar werd geleerd in balans te blijven op de skates. Na twee trainingen was er al veel bijgeleerd. Goed skaten is nog niet zo makkelijk. Daarom is het fijn onder begeleiding te kunnen trainen. Als je de juiste techniek geleerd hebt en goed kunt remmen, kun je na een tijdje veilig buiten skaten. Mét natuurlijk je helm en hand-, knie- en elleboogbeschermers. Want veiligheid voor alles! Ook de ouders vonden het prachtig. Ze keken vanaf het zonnige terras trots naar de sportieve prestatie van hun kinderen. Skeeleren is een echte familiesport. Gezamenlijk sporten van jong tot oud: dat kan bij b.o.d. de Sprinters.

De trainingen voor de jeugd vanaf 7 jaar en volwassenen beginnen het gehele seizoen op donderdagavond om 19.15 uur en starten vanuit het gezellige clubhuis met kleed- en douchefaciliteiten. Vanaf mei gaan diverse groepen vanaf het clubhuis onder begeleiding van de trainers 'naar buiten' om een leuke ronde te skeeleren in de mooie Lingewaardse natuur. Beginnende skeeleraars blijven dan nog op de trainingsbaan.

Inmiddels ook zin gekregen om te gaan skeeleren? Kijk voor meer informatie op www.boddesprinters.nl, of stuur eventuele vragen naar: skeelers@boddesprinters.nl.

Uitgelicht

Digitale krant