Jubilarissen DPH (foto: Dora Kloppenburg)
Jubilarissen DPH (foto: Dora Kloppenburg) Foto: Dora Kloppenburg

Jubilarissen bij Dames Platform Huissen

Algemeen

HUISSEN - Op 8 mei, de laatste avond van het seizoen, waren er liefst vier jubilarissen bij het Dames Platform Huissen.

Op de foto van links naar rechts: Ans Jurjus ( voorzitter) Martha Maters, Marian Berends ( secretaresse) en Door Pilage. Zij allen zijn 25 jaar lid van het DPH. Met een paar mooie woorden, een boeket bloemen en een gegraveerd theeglas werden zij in het zonnetje gezet.

Het was weer een fantastisch seizoen en het is nog niet helemaal voorbij. Op dinsdag 22 mei is er een leuke fietstocht en op dinsdag 12 juni gaan ze met een volle touringcar een dagje uit. Voor de dames die meegaan, is het goed te weten dat men om 08.30 uur vertrekt bij De Valom en de thuiskomst rond 20.30 uur is.

Het bestuur is de familie Van Bon en hun medewerkers dankbaar voor de altijd goede zorgen. Na de vakantie op dinsdag 11 september wordt door het DPH weer een nieuw begin gemaakt.

Wilt u ook eens kennis maken kom dan gerust eens naar een van onze avonden. Het DPH is een leuke vrouwenvereniging die elke tweede dinsdag van de maand een avond organiseert voor zijn leden en belangstellenden. De contributie bedraag 35 euro per seizoen van september tot en met mei. Kijk ook eens op www.facebook.com/dph.huissen of hou Hét GemeenteNieuws in de gaten."

Uitgelicht

Digitale krant