Afbeelding
Foto: Hans Rutgers

Retraitedag Ressen 'Pelgrimage'

Algemeen

RESSEN - Een dag voor jezelf. Even niets hoeven, tijd voor bezinning, verstilling en creativiteit in ruime zin. Dat is wat mensen zoeken en vinden op een retraitedag. Elke oneven maand is er in Ressen een retraitedag, georganiseerd door Pleisterplaats Ressen.


Het thema van de retraitedag in mei is 'Pelgrimage', ontleend aan de Keltische Spiritualiteit. Leven is onderweg zijn, mensen ontmoeten, je weg zoeken, stilstaan en weer verder gaan, loslaten, mooie en minder mooie ervaringen opdoen en steeds weer met vallen en opstaan leren mens te zijn. Op deze retraitedag oefenen we ons in aandachtig leven, als een pelgrim vol vertrouwen het onbekende tegemoet.

Iedereen is welkom op zaterdag 26 mei van 10:30 - 16:00 uur. Inloop vanaf 10:00 uur. Lunchpakket en stevige schoenen zijn aanbevolen, voor koffie/thee en soep wordt gezorgd. De kosten bedragen vijftien euro. Aanmelden kan bij Winny Eijbersen 06 14894540 of via de mail pleisterplaatsressen@4-plek.nl. Meer informatie staat op www.pleisterplaatsressen.nl.

Uitgelicht

Digitale krant