Afbeelding

Actief volleyballen met een recreatieve tint

Algemeen

BEMMEL - Al jaren is er in Bemmel bij volleybalvereniging Kidang op maandagavond recreatief volleyballen voor volwassenen. Deze groep bestaat uit een aantal sportieve dames en heren die een lekker potje willen volleyballen, maar niet de behoefte hebben om elke week competitie te spelen.

"Op maandagavond trainen we in sporthal De Bongerd van 21.00 – 22.30 uur. De training bestaat uit een conditietraining en het aanleren/perfectioneren van volleybalvaardigheden. Daarna is er minstens drie kwartier ruimte voor een partijtje. Het wedstrijdelement kennen we ook. We spelen al jaren mee in de regionale recreantencompetitie, waarbij we ongeveer 1 á 2 maal per maand een wedstrijd spelen. De clubs waar tegen we spelen, komen uit Gendt, Oosterhout, Valburg en Millingen aan de Rijn. Aan het einde van het seizoen wordt de competitie afgesloten met een gezellig eindtoernooi, met heerlijke lekkernijen vooraf en hapjes tijdens de borrel.

Geen zin om competitie te spelen? Geen probleem. Kom op maandag dan lekker meetrainen en een onderling recreatief partijtje volleyballen. Voor de liefhebbers gaan we daarna nog een drankje doen in sportcafé De Bongerd."

"Heb je ooit gevolleybald, of wil je graag volleyballen, kom dan rustig langs bij de recreanten op maandagavond. In de zaal kun je je melden bij Martine van Deurzen (trainster). Het volleybaltoernooi met de competitie spelende teams is dit jaar op maandag 28 mei in De Bongerd vanaf 19.00 uur. Als je belangstelling hebt hoe het er aan toe gaat en kennis wilt maken met de Kidang-recreanten, ben je die avond welkom."

Uitgelicht

Digitale krant