Triathlon Gendt 2016 (foto: Marcel Janssen, Doornenburg)
Triathlon Gendt 2016 (foto: Marcel Janssen, Doornenburg)

Jeugdtriathlon Gendt tijdens Kersenfeest

Algemeen

GENDT - Het Kersenfeest staat voor de deur en dat betekent twee dagen Triathlon Gendt. Op zaterdag 23 juni de jeugd en op zondag 24 juni de kwart met 175 individuele deelnemers en 25 trio's.

Gezien het succes van de jeugdtriathlon in 2017 organiseert Stichting Duursport Gendt nu voor de derde maal de jeugdtriathlon voor de Lingewaardse jeugd van 10 tot 15 jaar. De organisatie draagt weer zorg voor een mooi parcours waarbij gezwommen wordt in het natuurbad op sportpark Walburgen en de finishplaats van de onderdelen fietsen en lopen op dezelfde plaats zal liggen als bij de grote triathlon op de zondag, namelijk op de Nijmeegsestraat ter hoogte van Villa Ganita. In het programmaboekje en op de website www.duursportgendt.nl staat uitgebreide beschrijvingen van het parcours.

"We roepen alle Lingewaardse jongeren in de leeftijd van 10 tot 15 jaar op om zich in te schrijven voor misschien wel het leukste sportevenement in Lingewaard. Een evenement waarin je laat zien dat sporten fantastisch is en dat ook nog in drie disciplines: zwemmen, fietsen en lopen."

Kortom, deze derde editie van de Gendtse Jeugd-triathlon belooft een prachtig en sportief spektakel te worden! Inschrijven? Dat kan nog steeds op www.duursportgendt.nl

Meer informatie op: Facebook (Stichting duursport Gendt), twitter (@triathlonGendt) en op http://www.duursportgendt.nl/jeugdtriathlon.

Streetdance Auditie voor demoteam Sportcentrum De Schaapskooi

BEMMEL - Zaterdag 26 mei zijn er audities voor de demoteams voor het aankomende dansseizoen 2018/2019. Bij deze auditie zullen er twee teams worden gevormd van verschillende leeftijden.

Lijkt het je leuk om aan wedstrijden door het hele land mee te doen? Wil je je dansskills naar een hoger level krijgen en in een gemotiveerde groep dansen? Dan is dit jouw kans om je in te schrijven voor de audities! Jongens zijn ook van harte welkom! Opgeven en inschrijven kan via info@schaapskooi.com tot uiterlijk 24 mei.

Inschrijven kan vanaf tien jaar. Aanvang 11.15 uur in de danszaal van Sportcentrum De Schaapskooi.

Uitgelicht

Digitale krant