Gratis meetrainen met dynamictennisvereniging Gendt

Algemeen

GENDT - Dynamictennisvereniging Old Dutch Gendt - onderdeel van het SWOG - biedt de mogelijkheid om in juni vier keer gratis mee te trainen.Dit is een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze bijzonder mooie en atractieve sport. We hebben de maand juni uitgeroepen als dynamictennismaand.

Dynamictennis is, zoals de naam al aangeeft, een zeer dynamische vorm van tennis voor jong en oud, het wordt in de zaal op een klein veld - ter grootte van een badmintonveld - gespeeld met lichte rackets en een foambal zodat blessures zoals tennisarm en schouderproblemen weinig tot niet voorkomen. Meer informatie staat op: www.dynamictennis.nl. Momenteel wordt gespeeld op dinsdag- en donderdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur.

In juni wordt er ook op maandagavond gespeeld van 21.00 tot 22.30 uur, wat voor diegenen die overdag moeten werken en studeren een mooie gelegenheid is om dezesport te ontdekken. Materialen zoals netten, ballen en rackets zijn voldoende voorhanden.

Op 12 mei zijn er tijdens het Galmproject demonstraties gegeven en hebben belangstellenden een balletje mee kunnen slaan. Hier bleek dat er veel enthousiasme was voor deze sport. Diegenen die aangegeven hadden mee te willen spelen in Gendt zijn met onmiddellijke ingang welkom in sporthal Walburgen in Gendt. "Na de vakantie - juli en augustus - starten we weer in september en willen dan op de maandagavond vroeger starten, we denken aan 19.30 uur of 20.00 uur. Kom kijken en meldt u aan bij de sporthal op de momenten dat we spelen of via: driegaarden@hotmail.com."

Uitgelicht

Digitale krant