Gezocht: collectanten voor de ziekte van Huntington

Algemeen

BEMMEL - Het kan iedereen overkomen, ook jou en mij. De ziekte van Huntington, een mensonterende ziekte, die qua symptomen op een combinatie van Alzheimer, Parkinson en ALS lijkt. Onderzoek is nodig, veel onderzoek.

In week 27 (maandag 2 juli t/m zaterdag 7 juli 2018) heeft het Campagneteam Huntington een vergunning gekregen om in de gemeente Lingewaard, Bemmel, te mogen collecteren.

Om te collecteren zijn uiteraard collectanten nodig. Paul van de Groep organiseert dit jaar samen met Petra van Groningen en Ilona van Boldrik-Van Groningen, deze collecte en is namens de stichting op zoek naar mensen die willen helpen. 'Wil jij een steentje bijdragen door een paar uurtjes of een paar avonden mee te lopen?' Op deze manier help je mee in de strijd tegen deze vreselijke ziekte.

Dankzij de afgelopen acties van de stichting Campagneteam Huntington is er al geld opgehaald en met de collecte hoopt de stichting natuurlijk op een mooi bedrag, dat voor honderd procent naar fundamenteel onderzoek naar de ziekte van Huntington gaat. Meer informatie staat op www.doodgezwegen.nl. Wil je mee collecteren? Meld je dan aan bij Paul van de Groep, telefoon 06 18995347 of via paulvandegroep47@gmail.com.

Uitgelicht

Digitale krant