Groepsfoto van de leden (foto: Christiaan van Dam)
Groepsfoto van de leden (foto: Christiaan van Dam) Foto: Christiaan van Dam

Buurvereniging De Langakker dertig jaar

Algemeen

GENDT - Op zaterdag 19 mei heeft de buurtvereniging De Langakker haar 30-jarig bestaan gevierd met als thema 'de jaren 80'.

In drie tenten kon men genieten van een uitgebreid programma voor zowel jong als oud. Om 08:00 uur werd iedereen blij verrast met een ontbijt aan huis om vervolgens om 11:30 uur aan te schuiven voor een heerlijke brunch. Dit was tevens het moment om het nieuwe logo voor de buurtvereniging te onthullen en zes leden extra in het zonnetje te zetten, omdat ze de volle 30 jaar lid zijn.

Om 13:00 uur was er een speurtocht voor de jeugd, die zich middels allerlei opdrachten een weg door Gendt moest zien te vinden. Veel tijd om rustig bij te komen was er niet. Rond 15:00 uur kon iedereen weer aanschuiven voor een typisch 'jaren 80 spel': de bingo!. Vol spanning werden de bingokaarten bekrast in de hoop als eerste een prijs in de wacht te slepen. Jong of oud, voor iedereen zat er wel iets leuks bij.

Na de bingo snel naar huis om je in de 'jaren 80 kleding' te hijsen. Nette kostuums, flitsende blouses, lange rokken, kleurrijke trainingspakken; van alles passeerde de revue. Zelfs mannen met weinig tot geen haar bleken opeens weer over een volle haardos te beschikken. De magen werden gevuld met een heerlijk buffet. Uitbuiken was mogelijk tijdens een avondvullende quiz. Hierbij werd de kennis van de leden op de proef gesteld.Dankzij het enthousiasme van de leden, alsmede de uitstekende verzorgde brunch en het buffet door De Klok Horeca uit Gendt, kan er teruggekeken worden op een geslaagde dag. Op naar het volgende lustrum!

spanning tijdens de Bingo !!

Uitgelicht

Digitale krant