Kampioensfoto (foto: Joyce Spaan)
Kampioensfoto (foto: Joyce Spaan) Foto: Joyce Spaan

Bataven MO 11-1 levert topprestatie!

Algemeen

GENDT - Geïnspireerd door de Oranje-leeuwinnen begonnen de meiden en begeleiding vol goede moed aan het seizoen 2017/2018. In de najaar competitie bleek het MO 11-1 team van VV de Bataven niet te verslaan. De meiden werden zonder puntverlies kampioen in de tweede klasse.

Dit betekende naast het kampioenschap ook een promotie naar de eerste klasse (tevens hoogste klasse van het KNVB district Oost). In de eerste klasse gingen de Batavenmeiden door met winnen!

Hierdoor werden de meiden weer kampioen! In een schitterende kampioenswedstrijd werden de Sprinkhanen MO 11-1 met liefst 10-0 verslagen. Ook in de bekercompetitie deden de meiden het goed. Helaas was IJVV (IJsselmuiden) een maatje te groot in de halve finale.

Deze prestatie is bij de KNVB ook opgevallen. De Bataven MO 11-1 gaan op voorspraak van de KNVB Oost op 17 juni deelnemen aan het NK MO 11-1 in Roden. Hier gaan de meiden een gooi doen naar het Nederlands kampioenschap. Dit zal geen eenvoudige opgave worden maar zoals het hele seizoen zullen de meiden hun beste beentje voor gaan zetten.

Meidenvoetbal bij De Bataven

Naast het MO 11-1 team heeft voetbalvereniging De Bataven in iedere leeftijdscategorie een of meerdere meiden teams. Ook heeft VV de Bataven een vrouwenteam dat uitkomt in de derde klasse van de KNVB. Mocht je een dame of meisje zijn en het leuk vinden om ook te gaan voetballen kom dan eens langs of neem contact met Babs van de Weerd 06 24577015 of met Remco Verhoeven 06 31916404 en wie weet speel je volgend seizoen in een van de teams mee.

Uitgelicht

Digitale krant