Logo gemeentenieuwsonline.nl
Harmonie-orkest Angeren (foto: Henk Sluiter)
Harmonie-orkest Angeren (foto: Henk Sluiter) (Foto: Henk Sluiter)

Harmonie Angeren daagt u uit!

ANGEREN - Harmonie Angeren laat Angeren kennis maken met het fenomeen (muzikale) pubquiz. Een pubquiz is een quiz waarin kandidaten in teamverband tijdens verschillende rondes vragen krijgen te beantwoorden over van alles en nog wat, waarbij vaak een grote rol is weggelegd voor actualiteiten, muziek, film en reizen.

De beloning bestaat meestal uit (ludieke) prijzen of kwijtschelding van de drankrekening. Normaliter vindt zo’n quiz plaats in een café. Vandaar de naam. In de Angerse Muzikale Pubquiz vormt – hoe kan het anders – muziek de basis. In een tot Top 2000 Muziekcafé omgetoverde Theaterzaal zal er een musicalronde zijn, een Top 2000-ronde, een 'raad het intro'-ronde en nog veel meer.


Daarom de oproep: Weet jij veel van muziek? En weet je de combinatie van uitgaan en een spelletjesavond met vrienden te waarderen? Kom dan met je vrienden, meld je bij binnenkomst aan als team van maximaal zes personen en win leuke prijzen! Het spektakel gaat plaatsvinden op zaterdag 23 juni in het Dorpshuis in Angeren. De zaal gaat open om 19:30 uur en de quiz begint om 20:00 uur. Een ouderwets gezellige avond wordt gegarandeerd.
Entree kost vijf euro per persoon aan de zaal, maar kaarten zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar bij Dorpshuis Angeren.

Meer berichten