Afbeelding

Zwem4daagse in Gendt

Algemeen

GENDT - Van 3 - 6 juli verzorgt zwem- en waterpolovereniging Thetis de Nationale Zwem4daagse in Gendt. De Zwem4daagse is een sportief evenement waarmee kinderen gestimuleerd worden om te blijven zwemmen, zodat ze ook na het behalen van het zwemdiploma veilig zijn in en om het water.

Plezier en veiligheid gaan prima samen. Daarom organiseert zwem- en waterpolovereniging Thetis de zwem4daagse op zwembad Walburgen, Nijmeegsestraat 65B in Gendt. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen.

Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers 4 dagen een afstand van 250 of 500 meter per dag. Als beloning krijgt iedereen op de laatste dag een medaille. Dinsdag 3 juli kan er worden ingeschreven vanaf 17.00 uur. Dagelijks wordt er gezwommen van 17.00 - 19.00 uur. Tot en met 12 jaar kost de inschrijving vier euro en zwem je minimaal 250 meter per dag. Vanaf 13 jaar kost de inschrijving vijf euro en zwem je minimaal 500 meter per dag. Zwembad Walburgen ligt aan de Nijmeegsestraat 65B in Gendt.

Uitgelicht

Digitale krant