Afbeelding

Back to the Music bij Buitenpoort: 'Huissen got Talent'

Algemeen

HUISSEN - Op zondag 1 juli is het weer zover; Back to the Music. Ieder jaar wordt dit live muziekspektakel in Huissen weer gehouden op de eerste zondag van juli. Op het podium bij De Buitenpoort liefst drie bands. New Sensation, Flashback en Milo. Al vanaf 13.00 uur zijn de muziekliefhebbers welkom op het overdekte, grote terras!

Om met de laatste formatie te beginnen, Milo. Die is vernoemd naar de uit Huissen afkomstige Milo Groenhuijsen (foto). Singer-songwriter en voorman van de band die landelijk aan de weg timmert. Onlangs brachten ze nog een album uit; No Man's Land. Vol met stevige, melodieuze en persoonlijke popnummers. MILO trapt Back to the Music af, dus wees er op tijd bij (13.00 uur!) voor deze speciale aflevering van 'Huissen got Talent'.

De ietwat oudere Huissense talenten van Flashback sluiten af bij De Buitenpoort. Lekker swingen en meezingen op lekkerste rock- en pophits van onder meer Beatles, Stones, Eagles, Chuck Berry en Status Quo en ook recente pareltjes, waarvan sommige zelfs Nederlandstalig.

Tussendoor doet het Bemmelse New Sensation met een 'wild card' mee aan 'Huissen got Talent'. Deze zeskoppige band zweept het publiek op en verovert harten met fijne covers van onder andere Golden Earring, Kings of Leon, James Bay, Go Back to the Zoo, Lenny Kravitz, The Cult en U2.

Dus genoeg te beleven en te genieten bij Back to the Music bij De Buitenpoort! En de entree is nog eens gratis ook.

Viswedstrijd 65plus seniorenvissen Lingewaard

LINGEWAARD - Op zaterdag 7 juli wordt weer gestreden om de koning en koningin, grootste en kleinste vis. Schroom niet en geeft u snel op om aan deze middag mee te doen.

Aanmelden kan nog steeds voor 3 juli bij Jan Derksen, Kennedystraat, 06/12630215 of bij Wim Kersten, Langestraat 47/a 026 3255453 of 06/81857516. "Ook al heeft u geen hengel geen probleem; er zij hengels en er zijn mensen die uw graag wil helpen die middag." De kosten zijn vier euro.

Uitgelicht

Digitale krant