Kom 'Op de koffie' in Zandse Kerk in Huissen

Algemeen

HUISSEN - Stichting De Zandse Kerk verzorgt op woensdag 27 juni van 10.30 tot 12.00 uur, haar vierde inloop-koffieochtend. Een maandelijks terugkerend ontmoetingsmoment in de sfeervolle Zandse Kerk, waarin bezoekers informeel en gezellig met elkaar in gesprek gaan.

Tijdens de komende koffieochtend zullen twee wijkagenten - Bonnie Thomassen en Edwin van Driel – de bezoekers kort informeren over ontwikkelingen en aandachtspunten rond het thema ‘veiligheid in huis en buurt’. Daarbij zullen zij vooral ingaan op vragen van bezoekers en met hen samen van gedachten wisselen over wenselijke verbeterpunten.

Het team van gastvrouwen staat graag weer klaar om een ieder te ontvangen en het samen gezellig te maken. Dit alles onder het motto: 'ontmoet elkaar, deel je verhalen, leer elkaar kennen en geniet vooral van de gezelligheid'. "Nodigt graag ook zelf mensen vanuit uw eigen kring uit om hieraan deel te nemen; dus gezellig aan te schuiven."

Ook gedurende de komende zomerperiode zal de stichting onverstoord doorgaan met deze maandelijkse bijeenkomsten; steeds op de laatste woensdag van de maand. "Wij zien weer uit naar een grote opkomst van enthousiaste inwoners. De kosten voor deelname: twee euro per bezoeker. Zoekt u contact met onze Werkgroep Koffieochtenden, mail dan naar info@zandsekerk.nl of bel naar 06 14803998 of bezoek www.zandsekerk.nl."

Uitgelicht

Digitale krant