Tigers groepsles (foto: Emil Ripassa)
Tigers groepsles (foto: Emil Ripassa) Foto: Emil Ripassa

Taekwon-Do Tigers Life Skill Education bij TA Gelderland

Algemeen

REGIO - Taekwon-Do Academie Gelderland (TAG) biedt een compleet nieuw en speciaal ontwikkeld pedagogisch Taekwon-Do programma aan voor jonge kinderen van 3 - 6 jaar: Tigers LSE! LSE staat voor Life Skills Education.

Naast dat kinderen in dit programma leren zich weerbaar te maken door middel van Taekwon-Do technieken, worden ze ook getraind in, sociale en levensvaardigheden, respect, discipline en actuele thema's die wellicht ooit hun leven kunnen redden!

De lessen zijn onderverdeeld in de onderstaande thema’s die spelenderwijs aan bod komen: Omgaan met vreemdelingen; Goede geheimen/slechte geheimen; Omgaan met pesten; Omgaan met gevaarlijke situaties (brand, water, verkeersregels); Samenwerken en leiderschap; Gezondheid, voeding en bewegen; Wereldwijde bewustwording.

De kinderen krijgen een speciaal Tigerpakje en een leerlingenboekje, waarin ook vele leuke plaatjes, verhaaltjes en spelletjes staan, die ze geleerd hebben. TAG hoopt, naast het reguliere Taekwon-Do programma en Boksfit, ook voor deze jongere doelgroep een positieve bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling. Op www.tagelderland.nl staat meer informatie.

Uitgelicht

Digitale krant