open spreekuur helen dowling instituut in het marikenhuis

Algemeen

Maandag 25 juni, 14.00 – 15.00 uur | Marikenhuis, Slotemaker de Bruineweg 163 | Gratis

Hebt u kanker en klachten zoals vermoeidheid, stress, angst of sombere gevoelens? In veel gevallen is er vermindering van deze klachten mogelijk.

Wilt u weten of èn hoe een psycholoog u hierbij zou kunnen helpen? Iedere maandagmiddag van 14:00 tot 15:00 u is er in het Marikenhuis een open inloopspreekuur van Michel Bex, GZ-psycholoog en psychotherapeut bij het Helen Dowling Instituut. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor professionele psychologische zorg bij kanker.

Michel heeft jarenlange ervaring in de psychosociale oncologie en palliatieve zorg. Het HDI biedt – in alle fasen van de ziekte – psychologische zorg aan mensen met kanker én hun naasten, zowel individueel, met de partner, het gezin of in lotgenotengroepen. Ook biedt het HDI online behandeling voor vermoeidheid en angst. De deelname aan het inloopspreekuur van HDI op maandagmiddag is kosteloos.

Voor wie: voor mensen die ‘geraakt zijn door kanker’, d.w.z. zowel patiënten als hun naasten.

Aanmelden | Deelname aan het inloopspreekuur op maandagmiddag is kosteloos en u kunt het inloopspreekuur zonder verwijsbrief bezoeken

Uitgelicht

Digitale krant