Afbeelding

Doorkomst 4Daagse Huissen

Algemeen

HUISSEN - De Vierdaags lopers van de 50 km komen ook dit jaar weer door Huissen. Net als vorig jaar is het zwaarste gedeelte van de route achter de rug wanneer de wandelaars het centrum van Huissen bereiken. De lopers worden warm onthaald en via een lint van live muziek en gezelligheid door het centrum van Huissen geleid; een betere start van de Vierdaagse kan niemand zich wensen!

De eerste 50km-lopers druppelen rond 08.30 uur binnen. Vanaf 09.00 uur wordt het druk en komen ruim achtduizend wandelaars binnen bij de Arnhemsepoort. Via de Langestraat, Markt, Vierakkerstraat en Helmichstraat verlaten zij het gezellige centrum weer. De Huissense horeca biedt kijkers & lopers ruimte om gezellig en gemoedelijk van een ontbijt, lunch, picknick en drankjes te genieten tot de laatste loper zijn weg vervolgt. Maar ook daarna gaat het feest op diverse plekken nog even door en is er volop tijd om te winkelen. Want Heerlijk Huissen is shoppen – eten – drinken en muziek!

Het muzikale lint wordt verzorgd door 't Huessenaartje & Huessensch Koffyhuys, Big Fish Café, Café N5, Café Het Moment, Borrelzz, De Buitenpoort, B&B Café-Biljart De Gouden Engel en Beide Zussen. Sommige hebben om 07.30 uur de koffie al klaar terwijl anderen om 9.00 of 10 .00 uur zorgen voor een lekker hapje, lunch of picknick. Meer info staat op www.inhuissen.nl.

Uitgelicht

Digitale krant