E-car Gendt vervangen door personenauto

Algemeen

GENDT - Wellicht hebt u hem al gemist in het straatbeeld van Gendt. De markante electro-car waarmee ouderen door het dorp vervoerd werden naar verschillende bestemmingen.

"Twee jaar hebben we mensen hiermee vervoerd. De car zelf vertoonde al gauw verschillende mankementen en de kosten liepen daardoor erg hoog op. Zo hoog dat we besloten hebben de car in te leveren. Gelukkig hebben we in garage Van Sambeek een goede partner gevonden, die een personenauto voor ons ter beschikking had, dus het vervoer is hiermee gegarandeerd. De auto die we nu rijden is een tijdelijk exemplaar. Over een tijdje hopen we de beschikking te krijgen over de echte opvolger van de e-car, waarbij we ook de nieuwe naam bekend zullen maken."

Chauffeurs

"Inmiddels zijn er wel enkele chauffeurs door ziekte afgehaakt en zijn we dringend op zoek naar nieuwe chauffeurs. Dus: heb jij een rijbewijs en lijkt het je leuk om één of meerdere dagdelen per week ouderen te vervoeren in ons dorp, meld je dan aan bij Henny Campschroer, 0481 421758."

Uitgelicht

Digitale krant