Zandse Kerk met mortuarium en pastorie (foto: N. Hubers)
Zandse Kerk met mortuarium en pastorie (foto: N. Hubers) Foto: N. Hubers

Kom 'Op de koffie' in De Zandse Kerk in Huissen

Algemeen

HUISSEN - Stichting De Zandse Kerk verzorgt op woensdag 25 juli van 10.30 tot 12.00 uur haar vijfde inloop-koffieochtend. Een maandelijks terugkerend ontmoetingsmoment in de sfeervolle Zandse Kerk, waar bezoekers gezellig met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Ook gedurende de zomermaanden gaan de koffieochtenden in de Zandse Kerk gewoon door; iedere laatste woensdag van de maand. Dit keer is de tijd weer volledig beschikbaar om, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, met elkaar te praten. Misschien ook diepgaander kennis te maken en vanzelfsprekend interessante belevingen te delen.

"Ons team van gastvrouwen staat graag weer klaar om u te ontvangen en het samen met u gezellig te maken. Dit alles onder het motto: 'ontmoet elkaar, deel je verhalen, leer elkaar kennen en geniet vooral van de gezelligheid'. Wij stellen het zeer op prijs wanneer de vaste bezoekers ook mensen uit eigen familie, kennissenkring of buurtgenoten stimuleren mee te gaan. Dan kunnen ook zij ervaren wat deze vorm van ontmoeten in de Zandse Kerk voor hen kan betekenen.

Wij zien weer uit naar een grote opkomst van enthousiaste deelnemers. De kosten houden we beperkt tot 2,00 euro per deelnemer. Zoekt u contact met onze Werkgroep Koffieochtenden, mail dan naar info@zandsekerk.nl of bel naar 06 14803998 of bezoek de website www.zandsekerk.nl."

Uitgelicht

Digitale krant