Het nu nog lege festivalterrein (foto: UTMW-Benno Arends)
Het nu nog lege festivalterrein (foto: UTMW-Benno Arends) Foto: UTMW-Benno Arends

Vijfde editie festival Under the Milky Way in Huissen

Algemeen

HUISSEN - Nu is het terrein aan de Badweg in Huissen nog helemaal leeg. Op 1 september moet dat anders zijn. Gevuld met muziek- en festival liefhebbers. Want dan is het eerste lustrum van het festival een feit. Het thema dit jaar: 'Flower Power', waarmee terug wordt gegaan naar de tijd van 'Love, peace and happiness' en dat kunnen we in de deze tijd best wel gebruiken.

Het terrein wordt kleurrijk ingericht en het kinderprogramma staat geheel in het teken van het thema. Dus voor de kinderen een goede reden om naar het festival te komen en hun ouders mee te nemen. Zij kunnen verderop op het terrein namelijk vanaf 13.00 tot 00.30 uur genieten van de live-muziek. Van rock tot blues, rock ’n billy en funkachtige muziek. Op de twee podia Drive by Wire, Bootleg Betty, Misty Grooves, The Tiger Love Machine en natuurlijk Grim Tim. Intieme concerten zijn er ’s middags op de relaxweide met singer-songwriter Frank Blueka en Mood (uit Bemmel). In de avond zal 'Jangle' in de 'Secret Pleasure Kot' zorgen voor dampende sferen. Ook aanwezig met heerlijke hits DJ Guus.

Informatie? Ga je naar www.underthemilkyway.nl en/of naar de facebookpagina. Kaartverkoop à 10 euro bij de vvk-adressen Foto Van Eimeren in Huissen en cafetaria Braulio in Angeren. Online kan natuurlijk ook via de site. Aan de kassa, indien voorradig 12,50 euro; dus pak je voordeel. Jeugd tot 18 jaar heeft gratis toegang. Kom op 1 september naar het festival. Leun achterover, neem een drankje en hapje en geniet van de sfeer en muziek. Het terrein gaat om 12.30 uur open.

Uitgelicht

Digitale krant