Logo gemeentenieuwsonline.nl

Dagtocht OVG naar Giethoorn

GENDT - De jaarlijkse dagtocht van de Gendtse Ouderenvereniging vind dit jaar plaats op op dinsdag 14 augustus en heeft dan Giethoorn als reisdoel. Nadat iedereen is ingestapt, gaat het gezeldschap eerst naar Heerde om in restaurant De Keet van Heerde te gaan genieten van koffie met gebak.

Vervolgens gaat men naar het Venetië van het Noorden ofwel Giethoorn. Hier krijgen de deelnemers eerst 'n uurtje vrije tijd om bijvoorbeeld het schelpenmuseum Gloria Maris met galerie, of museum De Oude Aaarde te bezoeken. Rond 12.30 uur staat in restaurant De Grachthof de koffietafel klaar met vooraf 'n kop soep. Vervolgens gaat men in twee rondvaartboten 'n twee uur durende vaartocht maken door het mooie centrum van Giethoorn om daarna vanaf het water van de mooie natuur rondom Giethoorn te genieten.

Na terugkomst is er nog 'n uurtje gelegenheid om 'n terrasje te pikken, wat te shoppen of zomaar door het centrum van Giethoorn te flaneren. 16.30 uur is het tijd om weer huiswaarts te keren en wordt als afsluiting in restaurant Hof van Beunissen het slotdiner met keuze hoofdgerecht geserveerd.

Meer berichten