Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vijfde editie festival 'Under the Milky Way' Huissen

HUISSEN - Nu is het terrein aan de Badweg nog helemaal leeg. Op 1 september moet dat anders zijn. Gevuld met muziek- en festivalliefhebbers. Want dan is het eerste lustrum van het festival een feit. De organisatie is druk bezig om er weer een leuk festival van te maken en hopelijk zijn de weergoden hen gunstig gezind. Dit jaar is het thema 'Flower Power, de tijd van Love, Peace and Happiness'.

Het terrein wordt kleurrijk ingericht en het kinderprogramma staat geheel in het teken van het thema. Voor kinderen een goede reden om naar het festival te komen en hun ouders mee te nemen. Zij kunnen verderop op het terrein namelijk van 13.00 tot 00.30 uur genieten van de live-muziek. Van rock tot blues, rock ’n billy en funkachtige muziek. Twee podia met onder andere Drive by Wire, Bootleg Betty, Misty Grooves, Jed Thomas en Grim Tim. ’s Middags op de relaxweide met singer songwriter Frank Blueka afwisselend met Mood (uit Bemmel). Begin van de avond zal 'Jangle' in de Secret Pleasure Kot zorgen voor dampende sferen. Verder heerlijke hits met DJ Guus.

Voor meer informatie ga je naar www.underthemilkyway.nl en/of naar de facebookpagina. Kaartverkoop à 10 euro bij de vvk-adressen Foto Van Eimeren in Huissen en cafetaria Braulio in Angeren. Online kan natuurlijk ook via de site. Aan de kassa, indien voorradig 12,50 euro. Jeugd tot 18 jaar heeft gratis toegang. Kom op 1 september naar het festival. Leun achterover, neem een drankje en hapje en geniet van de sfeer en muziek. Het terrein gaat om 12.30 uur open.

Meer berichten