Logo gemeentenieuwsonline.nl

Laatste kans deelname Clubfit 2018

ELST - Voor alle senioren dames of heren van 45 tot 65 jaar die kennis willen maken met tennis. Er wordt bij ETV De Helster in Elst, voor het tweede jaar, lesgegeven door Thea ten Bosch (gediplomeerd tennislerares).

Vanaf woensdagen 22 en vrijdagen 24 augustus starten de lessen en worden in een vijf weken tennis periode lesgegeven. Er worden twee ochtenden in een week lesgegeven om de beginselen te leren of voor gevorderden zich verder willen ontwikkelen. De volgende lessen zijn: woensdagen 22, 29 augustus en 5, 12, 19 september en de vrijdagen 24, 31 augustus en 7, 14, 21 september. Mochten er door weersomstandigheden lessen uitvallen dan worden die op 26 of 28 september ingehaald.

U kunt zelf kiezen voor twee ochtenden op woensdag of vrijdag vanaf 9.30 uur. U krijgt per morgen één uur tennisles in een groep van maximaal acht personen. Daarna is er gelegenheid om gezellig na te kletsen onder een genot van een kopje koffie. De kosten zijn honderd euro voor tien lessen. Per les tien euro. Materialen zijn aanwezig. Deze kosten worden geïnd door Tennisschool Pro Tennis. (Zelf zorgen voor gym of tennisschoenen met een glad profiel en een trainingspak of makkelijk zittende kleding.)" Inschrijven kan via deze link: www.etvdehelster.nl/clubfit.

Meer berichten