Logo gemeentenieuwsonline.nl

Rugby, jouw nieuwe uitdaging?

BEMMEL - Lijkt het jou ook leuk om onderdeel uit te maken van een hecht team, dat samen de strijd aangaat met de tegenstander? Denk dan eens aan rugby.

Rugby is een teamsport, waarbij iedereen tot zijn recht komt of je nu een rouwdouwer of snelle Jelle bent: iedereen is nodig. Voor de 'scrum' zijn de zwaardere mensen nodig, terwijl je 'in de lijn' het van snelheid en behendigheid moet hebben. En winnen doe je alleen als er een goede balans is tussen deze spelelementen. Ben jij benieuwd naar wat 'in de lijn' of in de 'scrum' staan voor jou zou kunnen betekenen? Kom dan eens vrijblijvend mee trainen tijdens onze introductie - trainingen begin september.

Wie? Meiden en jongens, vrouwen en mannen vanaf 6 jaar. Waar: sportpark De Heister (achter het OBC in Bemmel) op dinsdag 4, vrijdag 07, dinsdag 11 en vrijdag 14 september (het is niet noodzakelijk alle vier trainingen aanwezig te zijn.)

Tijden: 6 - 18 jaar van 19.00 en 20.00 uur; 19 jaar en ouder van 20.00 - 21.30 uur. Kom in een sportieve outfit (voetbalschoenen zijn handig, maar niet noodzakelijk). Heb jij vragen of wil je jezelf aanmelden? Mail dan naar: info@rugbyclubbetuwe.nl.

Meer berichten