Afbeelding

Ingezonden brief

Algemeen

Crowdfundingsactie voor Lombok door Bemmelse Lo Wolswijk

Dit is Edi...Tijdens onze reis in Indonesië hebben wij het geluk gehad deze levensgenieter te mogen ontmoeten. De dag voor de zware Rinjani trekking, heeft hij ons op ludieke wijze een rondleiding langs watervallen gegeven (zie het filmpje op mijn facebookpagina).

Helaas wordt, zoals velen van jullie weten, Indonesië de afgelopen weken geteisterd door allesverwoestende aardbevingen. Tijdens onze reis hebben wij deze aardbevingen ook ervaren. Deze onvoorstelbare ervaring in combinatie met onze vriendschap met Edi zorgt ervoor dat wij wat willen doen! Zoals op de foto's te zien is, mankeert er (gelukkig) niks aan Edi en zijn familie, maar zijn huis is compleet verwoest. Aangezien Indonesië tot de armste landen van de wereld behoort, zal het ongelofelijk veel tijd kosten om alle schade te herstellen, hetgeen onze drang om te helpen versterkt.

Via deze post vragen we u dan ook ons te helpen met deze actie, via een gift en het delen van deze post! Onwijs bedankt! Rekeningnummer: T.a.v. Wolswijk L J NL65SNSB8815036172

Uitgelicht

Digitale krant