Hardlopen bij b.o.d. De Sprinters (foto: Yakult Start to Run)
Hardlopen bij b.o.d. De Sprinters (foto: Yakult Start to Run) Foto: Yakult Start to run

Start to Run bij b.o.d. De Sprinters

Algemeen

BEMMEL - Wil jij beginnen met hardlopen, maar wel in je eigen tempo en op een verantwoorde manier? Dan is de cursus Start to Run bij b.o.d. De Sprinters in Bemmel iets voor jou.

Met het Start to Run-programma leer je in korte tijd hardlopen onder begeleiding van een professionele trainer in een kleine groep. Op maandag 3 september start de eerste training.

B.o.d. De Sprinters biedt bovenop het bestaande Start to Run-concept nog twee leuke extra’s: In plaats van de gebruikelijke zeven weken, bieden wij twaalf weken trainingen aan. Dit doen wij om je voor te bereiden op het onafgebroken hardlopen van 5 km. De Pietenloop in Bemmel op 25 november biedt jou daarbij de kans om jezelf te testen in je eigen omgeving. "Wij bieden ook de mogelijkheid om wekelijks de tweede training onder begeleiding op woensdag bij de vereniging te doen. Normaal gesproken is de tweede training ‘huiswerk’ dat je alleen doet."

Voorafgaand aan de cursus vindt een informatieavond en proeftraining plaats op dinsdag 28 augustus om 19.30 uur vanuit het clubhuis op sportpark De Heister in Bemmel. De trainingen vinden plaats op de maandag -en woensdagavond om 19.30 uur. Informatie en inschrijven         www.yakultstarttorun.nl. Informatie over de vereniging: www.boddesprinters.nl.

Uitgelicht

Digitale krant