Kaarten in De Kuul

Algemeen

HUISSEN - Jokeraars en klaverjassers staan weer aan de vooravond van een nieuw seizoen kaarten in De Kuul. "We spelen zoals elk jaar om het Zilverkampioenschap en aan het einde van het seizoen, roepen we misschien jou wel uit als Zilverkampioen."

Wat ons betreft, zijn de messen geslepen en kunnen de kaarten geschud worden. We starten de competitie op dinsdag 11 september om vervolgens dit een groot aantal dinsdagen vol te houden tot en met de slotavond op dinsdag 14 mei. Ook dit seizoen organiseren wij weer de altijd gezellige kerst- en paas drive. De kerstdrive vindt plaats op 18 december en de Paasdrive zal op dinsdag 16 april gehouden worden. Tijdens deze twee avonden zullen de jokeraars individueel strijden en de klaverjassers in een koppel, die jezelf zal moeten samenstellen.

Het kaarten begint om 20:00 uur, gelieve dan ook ruim op tijd voor de inschrijving van de avond aanwezig te zijn. Heeft u familie en vrienden, die ook graag willen kaarten, laat ze kennis maken met de altijd gezellige kaartavonden in De Kuul. Onder het genot van een hapje en een drankje, mogen van ons de kaarten geschud worden.

Het klaverjassen wordt gespeeld in drie ronde van twintig, volgens het Amsterdams systeem, troef maken en alleen roem op tafel en verder volgens de geldende regels van de bond. In gevallen waarin het reglement niet voorziet, beslist de organisatie. Ook het jokeren zal gespeeld worden volgens het spelreglement van de kaartbond en ook hier geldt, dat in gevallen waar het reglement niet voorziet, beslist de organisatie. De reglementen zullen ter inzage in de kist liggen. Als u nog met vragen zit,, stel deze aan Jos Ratering (06 30842033) of Jaap Rotteveel (06 23516345).

Uitgelicht

Digitale krant