Afbeelding

Uniek in de regio: SV Angeren-TV!

Algemeen

ANGEREN – De supportersvereniging van SV Angeren (SuVe) is zeer dankbaar dat er zoveel bedrijven trouwe sponsor zijn van de club. Daarnaast mag de Angerense voetbalvereniging ook rekenen op financiële steun van 'De Club van 50', tevens een initiatief van de SuVe. De Club van 50 bestaat uit mensen die SV Angeren een warm hart toedragen door jaarlijks 50 euro over te maken. Wat er met dat geld gedaan mag worden, bepaalt De Club van 50 zelf! Dankzij hen is SV Angeren-TV nu een feit.

Vanaf het komende seizoen zal na iedere thuiswedstrijd de samenvatting ervan te zien zijn op de website, op het YouTubekanaal SV Angeren-TV en op de Facebookpagina van SV Angeren. En dat niet alleen; ook een interview met dé speler van die wedstrijd en met de trainer zijn op SV Angeren-TV te zien. Vanzelfsprekend zijn tijdens die interviews, net zoals bij Studio Sport, de sponsoren zichtbaar in beeld! Het kloppend hart van SV Angeren-TV is een aantal enthousiaste vrijwilligers, die deze thuiswedstrijden opnemen vanuit 'De Uutkiek', een verhoogde ruimte naast het veld, van waaruit de verslaggeving wordt gedaan. Gelijktijdig met het beeld wordt ook het live geluid opgenomen, om zo bij de samenvatting het echte gevoel van de wedstrijd te kunnen ervaren. Het live streamen ervan naar de Facebookpagina van SV Angeren wordt ook door vrijwilligers verzorgd. Lijkt het je leuk om als vrijwilliger camerawerk te verrichten, de montage te verzorgen of te interviewen? Stuur dan een mail naar svangerentv@gmail.com Je hulp is meer dan welkom!

Dat de SuVe SV Angeren TV heeft weten te realiseren dankzij De Club van 50, is niet alleen geweldig, maar ook uniek voor zo'n kleine dorpskern in Lingewaard. Het laat zien hoe groot de betrokkenheid is onder bewoners van Angeren. 'Voorafgaand aan de jaarvergadering van de SuVe kunnen deelnemers aan De Club van 50 ideeën aandragen wat er met het geld gedaan mag worden. Hierover wordt dan tijdens de jaarvergadering gestemd. Het te besteden bedrag is uiteraard bepalend of er meerdere ideeën tegelijk gerealiseerd kunnen worden. En als er geen ideeën naar voren komen dan blijft het jaarbedrag gewoon staan voor het volgende jaar', legt Vincent Janssen uit, voorzitter van de SuVe. Omdat de deelnemers zelf bedenken wat er met het geld gedaan wordt, vergroot dit de betrokkenheid nog eens extra. Ben je 18+ en lijkt het je leuk om met eigen ideeën te helpen allerlei wensen voor SV Angeren te realiseren? Word dan ook lid van De Club van 50! Kijk voor informatie en voor SV Angeren TV op www.svangeren.nl.

Afbeelding

Uitgelicht

Digitale krant