Afbeelding

Open dag met rondleidingen en proeverijen !

Zakelijk

GROESSEN - Op zondag 2 september houdt De Groene Schuur in Groessen een open dag van 11.00 tot 16.00 uur. Op deze dag zijn de kassen van het bedrijf opengesteld voor publiek. Er worden Tropische groenten, Vergeten groenten, pepers en sierfruit gekweekt. Ook het pompoenenseizoen is weer volop begonnen. Op het erf van De Groene Schuur kunt u genieten van de bonte verzameling van duizenden pompoenen en kalebassen.

In de streekwinkel zijn naast groente en fruit ook huisgemaakte jam, chutney en diverse andere streekproducten verkrijgbaar. Allemaal puur natuur en erg lekker! Op de open dag kunt u verschillende van deze producten proeven. Alles is kindvriendelijk, rolstoeltoegankelijk en een lust voor het oog. Entrée op de open dag is gratis !

Bij De Groene Schuur kunt u ook terecht voor kookworkshops, excursies, creatieve workshops en kinderfeestjes. In de tuinbouwkas is een ruime, moderne kookstudio gevestigd waar u een bedrijfs-, familie-, of vriendenuitje kunt houden. Tevens zijn er verschillende arrangementen mogelijk waarbij de activiteiten gecombineerd kunnen worden. Op de open dag kunt u hierover uitgebreid informatie inwinnen of kijk op www.kokenindekas.nl .

Op zondag 30 september vindt bij De Groene Schuur het Live-cooking evenement Sterren Koken in de Kas plaats en op 30 oktober gaat er een leerzame en gezellige 4-delige kookcursus van start. Er zijn nog plaatsen vrij! Voor opgave en informatie hierover kunt u terecht op de web-site: www.degroeneschuur.nl of bel 0316-330718. De Groene Schuur is gevestigd aan de Lijkweg 9B te Groessen en binnen 5 minuten te bereiken vanaf het Looveer in Huissen.

Uitgelicht

Digitale krant