Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Minkhof
De Minkhof (Foto: onbekend)

De Minkhof zoekt nieuwe vrijwilligers

BEMMEL - De Minkhof biedt actieve senioren in de gemeente Lingewaard een bijzondere ontmoetingsplaats op haar leef- en doe boerderij. De openingstijden zijn op maandag, woensdag en vrijdag en de eerste zondag van de maand.

Er is van alles te doen zowel in de tuin, in de werkplaats als in de boerderij zelf. Van bewegen, houtbewerken of zingen onder begeleiding tot creatief schilderen, biljarten en jeu de boules.

De Minkhof wil in verband met toename van deelnemers een oproep doen voor nieuwe vrijwilligers. "Hebt u naast uw bezigheden nog wat tijd over om ons bij te staan, dan horen wij dit graag. Hebt u een talent voor werkzaamheden in de keuken, creatieve begeleiding, gastvrouw/-man, of administratieve kastaken, dan bent u van harte welkom bij ons! Tevens heeft ons PR-team dringend behoefte aan versterking. Wil je maandelijks wat tijd hiervoor vrijmaken neem dan contact op met Bianca Link, coordinator@minkhof.nl en kom ons PR-team versterken. Zie onze website www.minkhof.nl E: info@minkhof.nl. U kunt ook altijd op de maandagen, woensdagen of vrijdagen langskomen voor informatie; Molenwei 57 (einde Flierenhofstraat/dijk) Bemmel; 0481 357185."

Meer berichten