Logo gemeentenieuwsonline.nl

Eerste TOP-film: Three billboards outside Ebbing, Missouri

BEMMEL - Filmliefhebbers opgelet, de eerste TOP-film op donderdag 20 september is gelijk een kraker: Three billboards outside Ebbing, Missouri. Een prachtige film en winnaar van Oscars en Golden Globes voor beste film, beste actrice (Frances McDormand) en beste acteur (Woody Harrelson). Bovendien kreeg de film wereldwijd lovende recensies.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, is een donker en komisch drama van Oscar-winnaar Martin McDonagh (In Bruges). Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes (Frances McDormand) een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby (Woody Harrelson). Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon (Sam Rockwell), een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbings ordehandhaving alleen maar heftiger.

Twijfel dus niet en ga deze film zien. U krijgt er geen spijt van. Tip: Zet onze andere topfilms (op donderdagavonden) ook alvast in uw agenda. Het filmprogramma staat op de site. Aanvang 20:00 uur, kaartjes kosten 7,00 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij Eyewish en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Meer berichten