Logo gemeentenieuwsonline.nl

Première van Boeing Boeing komt vliegensvlug dichterbij

Boeing Boeing, Miss America. (foto: Annie Jansen)
Boeing Boeing, Miss America. (foto: Annie Jansen)

HUISSEN - Op vrijdag 12 oktober speelt Theatergroep Koperen Kees de première van Boeing Boeing.
Om 20.00 uur kan een ieder boarden in Theater Kees, Kampstuk 23 in Huissen.

Onder regie van Florian Slangen wordt de bezoeker meegenomen op een komische reis rondom het bizarre leven van Bernard. Deze flamboyante vrijgezel blijkt namelijk een relatie te hebben met drie verschillende stewardessen die bij drie verschillende vliegtuigmaatschappijen vliegen. Onder toeziend oog van zijn huishoudster weet hij het vliegschema van de dames perfect uit elkaar te houden.

Wanneer zijn oude vriend Robert onverwacht langskomt, laat hij hem kennis maken met zijn levensstijl. Het dreigt mis te gaan wanneer Duitsland, Amerika en Italië tegelijkertijd binnen vallen. Robert wordt voor het karretje gespannen, maar kan hij zijn oude vriend redden uit deze benarde situatie? Zelfs de huishoudster ziet het allemaal even niet meer zitten.

De waarheid dreigt boven tafel te komen na een opeenvolging van hilarische, vrolijke en onhandige verwikkelingen in het appartement van Bernard. Hoe redt Bernard zich hier uit? Reserveer nu alvast je ticket op www.theater-kees.nl. De voorstellingen zijn te zien op 12, 13, 19, 20, 26 en 27 oktober om 20.00 uur in Theater Kees. Tickets kosten 9 euro 50. Men kan direct online via Ideal betalen.

Meer berichten