Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaalindeling beurslocatie. (foto: Kledingbeurs Bemmel)
Zaalindeling beurslocatie. (foto: Kledingbeurs Bemmel) (Foto: Kledingbeurs Bemmel)

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Bemmel

BEMMEL - Zaterdag 22 september vindt in het OBC aan De Heister in Bemmel de tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs plaats. De beurs is geopend van 9.00 tot 11.30 uur.

Tijdens de beurs is er de mogelijkheid goede en betaalbare (merk)kleding voor het najaar en de winter te kopen. De entree is gratis. Er wordt ruim 18.000 stuks mooie tweedehands winterkleding vanaf maat 80 - maat S aangeboden. Naast kleding wordt er ook speelgoed verkocht, babyspullen, schoenen, sportkleding, autostoeltjes, fietsstoeltjes, kinderwagens en nog veel meer. En ook regenlaarzen, snowboots, skikleding, een slee en speelgoed voor 5 december. De kleding is op maat gesorteerd en overzichtelijk in rekken opgehangen, jongens- en meisjesspullen apart; geen gezoek op tafels!

Boven op de verkoopprijs komt vijftien procent, hiervan betalen worden alle kosten betaald. Is er nog geld over dan wordt dit ,naast kleding en speelgoed, geschonken aan onder andere aan stichting Doe een Wens. Er mogen geen (hand)tassen, buggy's en kinderen tot en met 16 jaar mee het gebouw in. "Portemonnee dus in de broekzak of om de nek." Meer informatie staat op www.kinderkledingbeursbemmel.nl.

Meer berichten