Afbeelding

Week van de Voetreflexologie: 24 tot en met 30 september Kennismaken met voetreflexzonetherapie bij Reinie Huberts in Huissen

Zakelijk

HUISSEN – Kennismaken met voetreflexzonetherapie kan op een heel gemakkelijke en voordelige manier. Reinie Huberts zet de deuren van haar praktijk tijdens de Week van de Reflexologie open voor iedereen die een behandeling wil ondergaan. Dat doet ze in deze promotieweek (en erna tot eind oktober) tegen een sterk gereduceerd tarief van 25 euro (kinderen tot 12 jaar 10 euro). De week heeft 'Stress en vermoeidheid' als bijzonder thema.

Voetreflexologie is niet alleen een prettige, maar ook een veilige methode. Het helpt bij vele lichamelijke klachten, kan pijn helpen verlichten, brengt rust in het lichaam, ondersteunt bij spanning en leert het lichaam zich te ontspannen. De therapie wordt zodoende ook preventief toegepast.

Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en een geheel vormen. Onze voeten zijn in verschillende zones onderverdeeld. Deze reflexzones in de voeten corresponderen met de organen, botten en spieren. Door het behandelen van die zones gaat er een stimulerende werking uit naar het corresponderende lichaamsdeel. De doorbloeding verbetert en afvalstoffen worden afgevoerd. Bovendien wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Indien gewenst combineert Reinie voetreflextherapie met de Orthomoleculaire Voedingsleer; de cliënt krijgt dan ook advies over voeding en /of voedingssupplementen. Vooral mensen met over- of ondergewicht, diabetes, prikkelbare darm en allerhande klachten vinden hierbij baat. Het merendeel van de verzekeraars vergoedt de behandeling.

De praktijk van Reinie Huberts-Nijenhuis (lid van LNVG en RBCZ) is gevestigd aan Waterkiep 12 in Huissen, op de begane grond; telefoon (026) 4464528; www.voetreflex-voeding.nl.

Uitgelicht

Digitale krant