Het prachtige decor van de Middeleeuwse Wandeling. (foto: deBol Bemmel)
Het prachtige decor van de Middeleeuwse Wandeling. (foto: deBol Bemmel) Foto: deBOL Bemmel

Wandelt u ook mee?

Algemeen

LINGEWAARD - Stichting deBol uit Bemmel nodigt een ieder van harte uit om op zaterdag 6 oktober deel te nemen aan de Middeleeuwse Wandeltocht.

Er is een mooie route uitgestippeld die over oude landweggetjes (enkele daarvan zijn normaal niet begaanbaar), door de weilanden, langs de rivier en prachtig polderlandschap en langs enkele middeleeuwse gebouwen in de Gemeente Lingewaard voert. De in middeleeuwse kledij geklede deBol jonkvrouwen, het Fort Pannerden, kasteel Doornenburg en de prachtige Nederlands Hervormde kerk in Gendt, maar ook de extraatjes die de deelnemer onderweg krijgt voorgeschoteld zorgen er voor dat het ook dit jaar weer een hele bijzondere wandeling wordt.

Het is een wandeltocht voor jong én oud! Gekozen kan worden voor een route van 17 of 25 km. De wandelaars die 25 km lopen kunnen tussen 09.00 en 09.30 uur van start en de 17km-lopers kunnen vertrekken tussen 09.30 en 10.00 uur. Er wordt gestart vanaf Kasteel Doornenburg, Kerkstraat 27 in Doornenburg. Het startbureau is geopend tot 16.00 uur. Het inschrijfgeld voor deze middeleeuwse wandeltocht bedraagt inclusief de lunch (verplicht) en de extraatjes onderweg 15 euro per persoon. Inschrijven kan via het mailadres stichting.debol@planet.nl of door te bellen met een van de bestuursleden: 0481 461422 / 463877. Meer informatie staat op www.debolbemmel.nl.

Uitgelicht

Digitale krant