Een repetitie van het LWMK. (foto: Menno Tillema)
Een repetitie van het LWMK. (foto: Menno Tillema) Foto: Menno Tillema

Ingezonden brief

Algemeen

Het Lingewaards Mannenkoor in jubelstemming

Als geïnteresseerde lezer van Hét GemeenteNieuws moet het u opgevallen zijn dat er nogal wat pogingen ondernomen zijn de afgelopen maanden om een paar prettige mannenstemmen bij ons uitmuntende koor te krijgen.

Dat plannetje is gelukt, aandachtige lezer, we hebben diverse aanmeldingen binnen gekregen. De betreffende heren zijn allemaal sfeer komen proeven en een avondje mee komen zingen. Vrijwel unaniem was men enthousiast over hetgeen zij meekregen in het Stedium in Huissen.

Ga maar na: 35 enthousiaste mannen en een Arno Vree als dirigent en leraar van deze club. Inmiddels is het repertoire herzien en aangepast, natuurlijk ook met het oog op Huissen bij Kaarslicht. Nog meer optredens zijn gepland of in voorbereiding.

Van de nieuwelingen horen we bemoedigende opmerkingen over de kwaliteit van de zangers en speciaal van de dirigent. Maar… er kunnen nog een paar hogere stemmen bij, denk aan tenoren en baritons. Weet je zelf niet wat voor stem je hebt? Wij weten het binnen 5 minuten! Aarzel niet, bel met onze secretaris Theo Vermaas op 026 3257408. Je kunt jezelf geen groter plezier doen!

Hans Koster, Huissen

Uitgelicht

Digitale krant