Creatief Atelier. (Foto: eigen archief)
Creatief Atelier. (Foto: eigen archief)

Nieuw in Sancta Maria: Creatief Atelier

Algemeen

HUISSEN - Op donderdag 27 september start het activiteitenteam van RijnWaal Zorggroep, locatie Sancta Maria, met een nieuwe workshop, namelijk: Creatief Atelier. Deze workshop is bestemd voor bewoners en buurtbewoners en zal plaatsvinden in de ontmoetingsruimte van Sancta Maria, Het Rosendael genaamd.

De workshop bestaat uit tien bijeenkomsten en zal wekelijks gehouden worden. U kunt op uw eigen manier creatief bezig zijn met verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan: schilder- en tekenmateriaal, maar ook kaarten maken, mozaïeken, enzovoort. Iedere belangstellende uit de omgeving is welkom om mee te doen. Er is begeleiding aanwezig om u te helpen, daar waar nodig. Onder het genot van een kopje koffie gaan we samen aan de slag en u neemt het eindresultaat uiteraard mee naar huis.

De workshop start op 27 september en zal elke donderdag van 10.00 tot 11.30 uur gehouden worden. Locatie Sancta Maria, Helmichstraat 26 Huissen. U kunt zich melden in de ontmoetingsruimte Het Rosendael. Deelnamekosten exclusief materiaalkosten: vier euro. Volgt u de volledige workshop dan betaalt u 35 euro voor deelname. Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze workshop? Neem gerust contact op met de gastvrouw van Sancta Maria: 0481 470600 of bekijk www.rijnwaal.nl.

Een nieuw gebouw, een nieuw programma voor ontspanning en inspanning. Het Rosendael is een plek van ontmoeten voor iedereen.

Uitgelicht

Digitale krant