Banken Zandse Kerk. (foto: H. Geerts)
Banken Zandse Kerk. (foto: H. Geerts) Foto: H. Geerts

Zandse Kerk verkoopt de kerkbanken aan publiek

Algemeen

HUISSEN - Stichting De Zandse Kerk verkoopt op 12 en 13 oktober de kerkbanken van de Zandse Kerk. Belangstellenden kunnen zich vooraf aan te melden om banken te reserveren. Een unieke kans om dit erfgoed te bemachtigen.

Het afgelopen jaar is er druk verbouwd in de Zandse Kerk. Momenteel vindt de afronding plaats van de nieuwe toiletten en een nieuwe multifunctionele ruimte. Om het kerkgebouw beter te benutten worden de banken binnenkort verruild voor stoelen. Deze stoelen zijn een stuk comfortabeler en maken het mogelijk om per activiteit de beste inrichting te maken.

Op verzoeken van velen worden de banken verkocht aan het publiek. Er zijn twee typen banken, namelijk de zeven-zits (lengte 355 cm) en de negen-zits (lengte 455 cm). De prijs voor beide typen banken bedraagt 75 euro.

Dit is een unieke kans om in het bezit te komen van een stukje erfgoed van de Zandse Kerk. "Bent u geïnteresseerd? U kunt aanmelden via info@zandsekerk.nl of telefonisch via ons nummer 06 14803998. Op 12 en 13 oktober van 9.00 – 18.00 uur, kunt u de bank(en) ophalen bij de Zandse Kerk, tegen contante betaling."

Uitgelicht

Digitale krant