Enny in het Warm Welkom ONO. (foto: Bianca van Brandenburg)
Enny in het Warm Welkom ONO. (foto: Bianca van Brandenburg)

Negen nieuwe vrijwilligers in De Lingehof

Algemeen

LINGEWAARD - "Drie weken achter elkaar heeft een ieder in deze krant de oproep kunnen lezen voor vrijwilligers. Vrijwilligers voor ons Grand Café in Lingehof. Daar hebben liefst negen personen op gereageerd! "

"Omdat het belangrijk is dat de juiste mens op de juiste plaats zit, is één persoon begonnen als chauffeur, is één persoon begonnen op locatie Oranje Nassau's Oord bij het 'Warm Welkom' en zijn de andere zeven vol enthousiasme begonnen met inwerken in het Grand Café. U zult begrijpen dat wij hier ontzettend blij om zijn.

In ons verpleeghuis hebben wij nog veel meer vrijwilligerstaken waar u veel voldoening uit haalt. Denkt u hierbij aan een wandelmaatje of een sportmaatje. Iemand die graag voorleest. Er zijn bewoners die dolgraag een spelletje doen en daar een maatje voor zoeken. Samen muziek luisteren en ook de tuingroep op de woensdagochtend en de creatiefgroep op donderdagochtend kunnen uw inzet goed gebruiken.

Wilt u uw kostbare vrije tijd goed en waardevol besteden? Laten we eens kennismaken of loop eens binnen voor een lekkere kop koffie! U bent van harte welkom" aldus Bianca van Brandenburg, coördinator Gastvrijheid (b.vanbrandenburg@zinzia.nl; 06 53969105).

Uitgelicht

Digitale krant