Logo gemeentenieuwsonline.nl
De commissieleden van de OTC. (foto: Katja Halma)
De commissieleden van de OTC. (foto: Katja Halma) (Foto: Katja Halma)

Tennistoernooi KPMF Bemmel Open

BEMMEL - Dit jaar houdt tennisclub Bemmel haar 29e editie van het KPMF Bemmel Open. Sinds enige jaren is het het toernooi in november. Destijds noodgedwongen door renovatie van de banen verplaatst en dat bleek een groot succes!

Inschrijven kan bij ons in alle categorieën; of je nu speelsterkte 8 of 2 hebt; bij KPMF Bemmel Open doe je mee! Inschrijven doe je via www.toernooi.nl. Het toernooi vindt plaats van 29 oktober tot en met 4 november. De ervaring leert dat ons toernooi drukbezet is. We verwachten daarom ook dit jaar te starten op de zondag voor het eigenlijke toernooi, zondag 28 oktober, met de eerste partijen. De inschrijving is geopend en sluit op 18 oktober.

Hoewel het toernooi nog een paar weken duurt; de voorbereidingen zijn al in volle gang. De vrijwilligers staan paraat, de sponsoren zijn geworven en/of en hebben zich aangemeld! Zonder sponsors en vrijwilligers kunnen wij het toernooi niet organiseren.

Tijdens de toernooiweek is er op vrijdag 2 november onze pubquiz! Inschrijven (als team) kan via otc@tennisclubbemmel of bij de wedstrijdleiding in de week van het toernooi. Kosten zijn tien euro per team en er is een fantastische hoofdprijs te winnen!

"Als het aan ons ligt wordt het weer een fantastisch toernooi! Iedere werkdag vanaf 17:30 uur zijn er leuke partijen te bewonderen vanaf ons verwarmde terras. Doe mee of kom kijken; wij zien je graag bij KPMF Bemmel Open!"

Meer berichten