Logo gemeentenieuwsonline.nl
Een van de uitvoeringen. (foto: Maurice Gemmeke)
Een van de uitvoeringen. (foto: Maurice Gemmeke)

Lingewaards Mannenkoor volgend jaar eeuw jong!

HUISSEN - Achter de schermen wordt er druk gewerkt, geoefend, gerepeteerd, acties bedacht en dergelijke zaken. Het is natuurlijk uniek dat een mannenkoor honderd jaar bestaat. De eerlijkheid gebiedt op te merken dat er wel een paar jaartjes tussenuit geglipt zijn in deze tijdspanne van een eeuw. Maar een kniesoor die daarop let: een feestje is beter dan somberen over een paar jaar.

Wat mij nou zo mooi lijkt als cadeautje aan deze club, toch wel, wat oudere heren: een bosje jongere mannen! We hebben er eigenlijk nooit serieus naar gekeken, maar het is een feit dat ons koor toch een aardig hoge gemiddelde leeftijd heeft.

"Kunnen we dit met elkaar afspreken, jonge heren? Denk er eens over na, kom eens een dinsdagavond luisteren of meezingen bij Het Stedium, Muntstraat 10 in Huissen. Er liggen oefenmappen klaar, we helpen je met de juiste toon te vinden en over de uitspaak van Russische teksten weet onze dirigent Arno Vree, alles te vertellen. We zullen je met open armen ontvangen en hopen dat je een tenor-stem hebt, dan staat de koffie zelfs klaar. We oefenen op dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur. Trek aan die stoute schoenen! Bel dus even met onze secretaris, Theo Vermaas, 026 3257408. Tot spoedig ziens!", aldus Hans Koster, 06 53966931.

Meer berichten