Logo gemeentenieuwsonline.nl

Cabaretière Kiki Schippers in Theaterkerk met 'Waar'

BEMMEL - Op zaterdag 20 oktober kan een ieder weer getuige zijn van een wervelende cabaretvoorstelling. Cabaretière Kiki Schippers is dan in Bemmel met haar nieuwe show 'Waar'.Eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar en fel: met haar liedjes verovert Kiki ieder publiek. Ze kreeg in De Slimste Mens zelfs Maarten van Rossem aan het lachen! Maar Kiki wil altijd meer. Waar houdt het op?

Ze won overtuigend de Publieks- en de Persoonlijkheidsprijs bij Cameretten, en NRC zag een 'Intrigerend talent, verrassend en veelzijdig'. Ze won de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van het seizoen, en in haar vlijmscherpe wekelijkse actuele bijdrages in de media is ze nietsontziend. Maar waar is ze naar op zoek? Het allermooiste lied, de treffendste metafoor, het grappigste verhaal, of gewoon de waarheid? Wat is er eigenlijk zeker aan deze avond? En waarom zou je überhaupt stelling nemen en jezelf vastleggen? Waar positioneer je jezelf? Kiki zweeft een beetje boven het maaiveld. En dat willen we graag zo houden.

Aanvang 20:30. Locatie Theaterzaal. Kaartjes kosten 16,00 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij Eyewish en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Meer berichten