Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zandse Kerk met mortuarium en pastorie. (foto: N. Hubers)
Zandse Kerk met mortuarium en pastorie. (foto: N. Hubers) (Foto: N. Hubers)

Gedenkmiddag in de Zandse Kerk in Huissen

HUISSEN - Gedenkmiddag en tocht naar het kerkhof op zondag 4 november vanaf 14.00 uur, in de Zandse Kerk (Van Wijkstraat 33) in Huissen.

Praktijk Violet, in samenwerking met de Werkgroep Herdenkingen van Stichting de Zandse Kerk, stelt je graag in de gelegenheid om jouw overleden dierbare(n) te gedenken. Loop de sfeervolle Zandse Kerk binnen, ontmoet en geniet allereerst van een kop koffie/ thee. Vrijblijvend kun je meedoen aan diverse activiteiten, zoals: het lezen van passende gedichten. Of de naam van je dierbare opschrijven, dit leg je in het water en de naam zal langzaam vervagen. Of schrijf een 'boodschap' aan je dierbare en vertrouw het toe aan het vuur buiten in de vuurkorf. De rook neemt de boodschap symbolisch mee omhoog. Of ga een glas versieren met een lichtje erin. Of een bloemstukje maken en dat op het graf of een gedenkplaats neer te zetten; et cetera.

Voor dekking van de kosten wordt een vrijwillige bijdrage van minimaal vijf euro gevraagd. Rond 16.00 uur volgt de jaarlijkse tocht naar het kerkhof De Hoeve; muzikaal begeleid door leden van Volharding. Aanmelden: graag zo spoedig mogelijk (uiterlijk 31 oktober). Liefst per mail aan: info@zandsekerk.nl of aan info@kunstzinnigetherapieviolet.nl. Of bel eventueel naar 06 14803998 (Stichting de Zandse Kerk). Meer info staat op www.kunstzinnigetherapieviolet.nl / www.zandsekerk.nl.

Meer berichten