Logo gemeentenieuwsonline.nl

TOP-Film: Darkest hour

BEMMEL - Donderdag 18 oktober kan men in het mooiste filmhuis van Lingewaard de film Darkest Hour bewonderen.

Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman, Oscar en Golden Globe voor Beste Acteur) meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan: hij moet kiezen of hij met Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten.

Terwijl Duitsland West-Europa binnenvalt en de dreiging van een invasie voelbaar is, heeft Churchill te maken met een onvoorbereid volk en een sceptische koning. En dan is ook nog zijn eigen politieke partij tegen hem aan het samenspannen. Churchill moet zijn moeilijkste dieptepunt overwinnen en een natie achter zich zien te krijgen in een poging de wereldgeschiedenis te veranderen.

Aanvang 20:00 uur. Locatie Theaterzaal. Kaartjes kosten zeven euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij Eyewish en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Inschrijving voor Kerstmarkt Doornenburg in volle gang

DOORNENBURG - De Kerstmarkt in Doornenburg zal worden gehouden op zaterdag 15 december van 16.00 tot 20.00 uur op het dorpsplein van Doornenburg. De inschrijving hiervoor is al in volle gang en er zijn al vele aanmeldingen binnen. Maar er kan nog meer bij!

We verwachten weer veel kramen van particulieren, verenigingen, bedrijven en hobbyisten uit Doornenburg en omstreken en bovenal veel gezelligheid in kerstsfeer onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard mag muziek niet ontbreken en zullen diverse koren liederen in kerstsfeer ten gehore brengen. Ook aan activiteiten voor de kinderen is gedacht.
"Mocht u interesse hebben om een kraam (of meerdere kramen) op de kerstmarkt te huren dan kunt u zich inschrijven via kerstmarktdoornenburg@gmail.com. Daarna ontvangt u verdere informatie. Let op: de inschrijvingstermijn sluit op 1 november."

Meer berichten