Logo gemeentenieuwsonline.nl

Hutaf 1 strijdend ten onder in Deventer

HUISSEN - In Deventer trad Hutaf 1 aan tegen Swift 1. Op papier een gelijkwaardig treffen. Veel wedstrijden waren spannend maar helaas viel de score op het laatst vaak uit in het voordeel van Swift. Hierdoor keerde Hutaf 1 uiteindelijk met een 8-2 nederlaag huiswaarts.

Sam ten Westenend wist de Hutaf-eer te redden door twee partijen te winnen. Joeri van Ekeren en Anne van Bolderen bleven puntloos.

Hutaf 2 speelde tegen Veenland 1 uit het Zuid-Hollandse Wilnis. Ook tijdens deze wedstrijd werden er veel spannende partijen gespeeld die meestal in het voordeel van het thuisteam eindigden. Dit resulteerde in een 7-3 nederlaag voor de Huissenaren. Jaimie Brans won twee wedstrijden en Jesper van Zanten wist één partij te winnen.

In ’t Koelhuis speelde Hutaf 10 tegen TVO 4 uit Oosterhout. Er werd fanatiek gestreden om de punten en goed gespeeld. Ondanks de inzet werd met 8-2 verloren. Pim Demont en Noa Schreuer wisten ieder één wedstrijd te winnen. Bradley Braakman en Noa Blankestijn bleven zonder overwinning.

Meer berichten